Марки
  •  
  • търсене

Актуално към 2019-05-24 05:51:08

Tellure Rota Industrial-Ligth duty Series 23, Колело въртящо се каучуково с планка, спирачка и стоманена главина ВЩ 100 С, със спирачка, 235602

Dвънш., мм: 100 мм

Товароносимост (кг): 80 кг

цена по договаряне
запитване
Наличност: 0 бр (София:0,Ямбол:0)
Код на артикул: 048 MIP 094
Код на производител: 235602
BarCode: 8007554023860
Марка: Tellure Rota
Статус: по заявка

Материал на джантата: щанцована ламарина

Описание на продукта

SERIES 23 Подходящи за колички с леко натоварване, при наличие на препятствия и за използване на открито и закрито. Сивата немаркираща (не оставя следи) гума, ги прави подходящи за използване на слаби подове, както и в домашни / институционални условия. Примери за препоръчителни приложения: колички за багаж, колички за инструменти, малки подвижни скелета, контейнери за отпадъци. Немаркиращи (не оставят следи) гумени колела,пресовани стоманени дискове, въртяща се скоба с отвор за болтове ,тип NL, със спирачка. Стандартен немаркиращ (не оставя следи) протектор; Твърдост 80, скала Шор A. Център състоящ се от два занитени поцинковани стоманени диска. Отвор за втулков лагер или ролков лагер. При втулков лагер, главината съдържа и самосмазваща се втулка, изработена от полиамид 6 с молибденов дисулфид. При ролков лагер, корпусът на лагера съдържа цилиндрични ролкови лагери със скоба от полиамид 6. Оста се състои от шлифована стоманена втулка с болт съгласно UNI EN 24017 и гайка съгласно UNI EN 24032. Въртяща се скоба с отвор за болт тип NL. Планката и вилката са изработени от пресована поцинкована стомана. Въртеливо движение: двусачмен гресиран пръстен. Основният болт е неразделна част от горната планка и е надлежно занитен.Предната спирачка е необходима, за да блокира въртенето на колелото и горната планка.

Документи към продукта

Технически характеристики (533 KB)
 

Безплатна доставка за цялата страна

За поръчки над 50 лева.

При поръчка он-лайн.
Без някои тежки и извънгабаритни
артикули

Методи за разплащане

Поддържаме следните методи за разплащане при поръчки от електронния магазин:

  • На място в магазините ни
  • По банков път
  • Плащане при доставка (наложен платеж)
  • ePay.bg (карти на Борика)
  • PayPal

плащане и доставка
общи условия на ползване

За Ташев Галвинг ООД

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електро-инструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К и др.
научете повече за нас

Социални мрежи


интернет магазин от creativedesign.bg