Металотърсачи

Освен за забавление и търсене на съкровища, хоби металотърсачите са много полезни и за намиране на изгубени метални предмети в избуяла растителност или в пясъка, например. Професионалните металдетектори са доста по-усъвършенствани, откриват метал на по-големи дълбочини, по-чувствителни са, оборудвани са с жични или безжични слушалки, а някои от тях са специализирани за откриване на конкретен метал като самородно злато например. При нас може да намерите хоби аналогови металотърсачи, които показват вида на открития метал, имат аудиосензор и механизъм за регулиране силата на звука.
Металотърсачи - category - 2_589
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание: ф 170 мм
Марка: Fervi
Статус: на склад
Арт.№ 033 FRV 965
Aналогов металотърсач с двуцветен светодиод, показващ вида на открития метал; с аудиосензор, механизъм за регулиране силата на звука, аутотюнинг, водоу...
156.94 лв./бр
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 774