Анемометри за измерване на въздушен поток

Анемометрите са устройства за измерване на скоростта на движение на газове, например на вятъра или на въздуха във вентилационни системи. Според принципа на действие разграничаваме механични анемометри, в които движението на газа предизвиква въртенето на работно колело, и термични анемометри, при които се измерва спадането на температурата на проводник с нажежаема жичка. Предлагат се също и ултразвукови анемометри. Ултразвуковият анемометър е без подвижни части. Приборът измерва скоростта на вятъра в челно направление и назад. Широко приложение намират и дигиталните анемометри.
Анемометри за измерване на въздушен поток - category - 2_1000
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание: 0 - 99 990 СММ, -10 +60 oС, +/-1,5 oС
Марка: Laserliner
Статус: на склад
Арт.№ 033 VVI1314
Професионален анемометър за измерване на въздушния поток, обемния поток и скоростта на вятъра. Вграден сензор за измерване на околната температура, отно...
314.40 лв./бр
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 768