Измерватели дигитални

Дигиталният измервател е изключително интересен и полезен уред, който може да измерва площ по предварително заснети снимки с мобилен телефон. Той е бърз и точен, спестява време и средства. В комбинация със съответното мобилно приложение дигиталният измервател дава възможност измерените размери да бъдат нанасяни директно върху снимките. Работи с най-разпространените мобилни операционни системи iOS и Android, чрез съответното приложение може да се свързва чрез Bluetooth интерфейс, а файловите формати, в които записва, са PDF, JPG и DXP. Обхватът му е 137 m.
Измерватели дигитални - category - 3_310
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание: SMART MEASURE PRO
Марка: Stanley
Статус: до изчерпване
Арт.№ 033 STY1044
Прецизен и точен дигитален измервателен уред, с който могат да се измерват площи по направени с мобилно устройство снимки. Работи с iOS и Android със съ...
325.22 лв./бр
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 841