Извън производство-инструменти ръчни

В продуктовата гама на Ташев-Галвинг ООД фигурират различни ръчни инструменти - електротехнически, инструменти за ремонт на велосипеди, ръчни инструменти - комплект, както и ръчни инструменти, разни - опори, инструменти за връзване на тел, инструменти за монтиране на система за капконо напояване, инструменти за навиване на дюбели, опорни стойки, уреди за рязане на гипсокартон е др. Тук на вашето внимание представяме ръчни инструменти извън производство, а именно - монтажен комплект накрайници и свредла, Makita.
Извън производство-инструменти ръчни - category - 3_3805
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание:
Марка: Makita
Статус: на склад
Арт.№ 041 MKT 087
Комплектът накрайници и свредла на фирма Makita е универсален помощник при използване на крепежни елементи. Благодарение на него си спестявате ценно вре...
23.94 лв./бр
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 841