Изравнители диамантени за шмиргелни дискове

В продуктовата гама на Ташев-Галвинг ООД са включени диамантени изравнители на шмиргелни дискове. Еднокаменните изравнители са предназначени за изравняване на работната повърхност на абразивните дискове с необработен кристал на диаманта, както и тяхното профилиране с диамант тип "конус" или тип "стреха". При избора на големината на диаманта основен критерий е диаметърът на абразивния диск. Многокаменните и праховите изравнители, за разлика от еднокаменните, трябва да бъдат поставени в държача в съосие с обработвания абразивен диск. Вече знаете, че на сайта и в магазините на Ташев-Галвинг ООД можете да намерите диамантени изравнители за профилиране и изравняване на абразивните дискове на шмиргели.
Изравнители диамантени за шмиргелни дискове - category - 3_4335
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание:
Марка: Hyper Segment
Статус: на склад
Арт.№ 094 IDT 059
Диамантеният изравнител (094 IDT 059) – изделие на Hyper Segment , се използва за профилиране и изравняване на абразивни дискове за заточване и др.
46.08 лв./бр
Описание:
Марка: Tyrolit
Статус: на склад при доставчик
Арт.№ 094 TRT2811
Диамантеният изравнител 50PD на фирма Tyrolit се използва за профилиране на абразивни шлайфащи дискове със сложна геометрична форма, изработени от алуми...
780.08 лв./бр
Описание: V800-8X11
Марка: Tyrolit
Статус: на склад при доставчик
Арт.№ 094 TRT2829
Изравнителят за профилиране на абразивни дискове на фирма Tyrolit - V800, е с неравномерно разпределени диамантени зърна. Често се използва с дискове за...
197.96 лв./бр
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 810