Радиатори електрически за отопление

Електрическите радиатори са 100% ефективни, което означава, че всичката използвана електроенергия се превръща в топлина. Маслото в радиаторите е херметически затворено и можете да сте сигурни, че никога няма да ви се налага да го сменяте или допълвате. За разлика от други отоплителни тела, маслените радиатори отдават смесица от лъчиста и конвекторна топлина.Повечето модели също така имат и защита, която изключва уреда при неволно събаряне или ако бъде покрит с нещо. Радиаторите са много тихи и предоставят уютна топлина за дома. Електрически радиатори - маслени, Diplomat и Delonghi, съответно с 11 и с 9 ребра, 2500 W и 2000 W, 3 степени, предлагаме в търговските обекти на Ташев- Галвинг ООД и на нашия сайт.
Радиатори електрически за отопление - category - 3_4783
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание: 2000 W, 3 степени, 9 ребра
Марка: Delonghi
Статус: до изчерпване
Арт.№ 029 FKS 239
Благодарение на термо слотовете на ребрата (Delonghi световен патент) радиатора поддържа температурни стойности отговарящи на Европейските стандарти за ...
109.00 лв./бр
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 988