Въже стоманено с полиамидно покритие

Ако търсите метални въжета, посетете сайта на Ташев-Галвниг ООД или някой от търговските ни обекти и сами ще се уверите, че предлагаме неръждаеми стоманени въжета, поцинковани стоманени въжета, стоманени въжета с PVC покритие и стоманени въжета с полиамидно покритие. Металните въжета намират широко приложение в дърводобива, риболовната промишленост, минната промишленост, енергетиката, при добива на инертни материали, в подемната техника и др. При нас ще намерите стоманени въжета с полиамидно покритие 7х7, ф 6-4 mm, EN 12385.
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание: ф 6 - 4 мм, 7х7
Марка: QD Rigging China
Статус: на склад
Арт.№ 110 MUM 158
Вътре: поцинковано стоманено въже ф 6. Отвън: обвивка полиамид, размер на въжето с обвивка ф 6. Гъвкаво, оформящо, устойчиво на климатични влияния. Ди...
1.54 лв.
Преглед
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 25 г.     Брой продукти в магазина: 79 479