Ограничител за фуги 2.0 - 5.0 мм

При лепенето на плочки, за да се спазва точно разстояние между тях, се използват ограничители за фуги. Ограничители за фуги на плочки ще намерите на сайта и в търговските обекти на Ташев-Галвинг ООД. Те представляват пластмасови кръстчета или Т-образни ограничители с различна дебелина от 0.6 до 10.0 mm. Тук ще ви представим ограничител за фуги 2.0 - 5.0 mm, Rubi. Освен че се употребяват многократно, благодарение на гъвкавостта си ограничителите за фуги TwinFlex ® са многофункционални, което позволява използването им като ограничители и като разделители. Друга особеност на Twinflex ® е използването им "2 в 1" поради различната дебелина на всяка страна. Освен тези предимства, ограничителите за фуги 2.0 - 5.0 mm имат и още едно – изработени са от прозрачен материал, който позволява на майсторите да видят точното положение на керамичните плочки.
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание: 2-5 мм, 100 бр., кръстачка
Марка: Rubi
Статус: на склад
Арт.№ 040 RUB 811
Освен че се употребяват многократно, благодарение на гъвкавостта си ограничителите за фуги TwinFlex ® са многофункционални, което позволявао използванет...
5.98 лв./пакет
Преглед
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 79 924