Създаване на профил

Защо да си създам профил?

Създавайки профил в Tashev-Galving.com ще можете да ползвате отстъпки от цените според натрупания от вашия профил оборот. Също така ще можете да запазите информацията си за контакти и фактуриране и да поръчвате по-бързо и по-лесно необходимите в продукти, както и да виждате пълна история на поръчките си. Удобни списъци с любими продукти ще ви помагат с отложени покупки, а от историята на поръчките си лесно ще можете да повтаряте покупки при нужда. Вашият профил също така е чудесно място за управление на гаранционните карти на закупените продукти. А ако сте потвърдили желанието си за това, ще получавате и електронна поща относно предстоящи промени на цени, доставчици, функционалности и др.

Условия за регистрация

Всеки потребител на Tashev-Galving.com може да се регистрира, като попълни регистрационната форма, в която оставя посоченият тип информация. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна.
Продължавайки с регистрацията, Вие се съглясате че сте запознат и приемате общите условия и политиката за лични данни и прозрачност.