Машини за шлайфане на подови настилки

Днес не е трудно да откриете машини за изравняване, шлайфане и полиране на твърди подови покрития. Да вземем, например, еднодисковата машина Bimack/Klindex, Италия. С параметрите си и възможностите за различно екипиране тази машина позволява извършването от ежедневни почистващи операции, основно почистване до изравняване, шлайфане и полиране на каменни и дървени подове. Предлагат се машини за циклене на паркет и дюшеме, както и машини за почистване на подове в индустриални предприятия. На сайта и в магазините на Ташев-Галвинг ООД ще намерите барабанни машини за шлайфане на подови настилки, Bernardo.
Машини за шлайфане на подови настилки - category - 3_2139
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание: 1.5 kW, 2000об., ф200х650 мм
Марка: Bernardo
Статус: на склад при доставчик
Арт.№ 024 ILK 126
Машина за циклене на паркет, полиране на твърди настилки като мозаечни подове и други подобни. Изключително улеснена работа и висока защита правят тази ...
2449.00 лв./бр
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 831