Авто- и велопринадлежности

Авто- и велопринадлежности

Автомобилните инструменти и аксесоари са основно оборудване, използвано за ремонт, поддръжка и персонализиране на превозни средства. Тези инструменти и аксесоари са специално проектирани за работа с автомобили, което улеснява механиците и ентусиастите да работят с автомобили и камиони.

Ето някои технически описания на обичайните автомобилни инструменти и аксесоари:

Комплект гаечен ключ: Комплектът гаечен ключ е колекция от инструменти, която включва тресчотка, различни гнезда с различни размери и удължители. Торцевите ключове се използват за разхлабване и затягане на гайки и болтове на труднодостъпни места. Механизмът с тресчотка позволява бързо затягане и разхлабване, докато гнездата с различни размери могат да се използват за различни размери на болтовете.

Динамометричен ключ: Динамометричният ключ е инструмент, който се използва за затягане на болтове и гайки до определена стойност на въртящия момент. От съществено значение е да се гарантира, че крепежните елементи са затегнати правилно и може да предотврати скъпи грешки, като например прекомерно затягане, което може да повреди компонента, който се затяга. Динамометричните ключове са калибрирани, за да осигурят точно отчитане на въртящия момент.

Подов крик: Подовият крик е хидравличен инструмент, използван за повдигане на превозни средства от земята, за да се улеснят ремонтите и поддръжката. Състои се от хидравлична помпа, дръжка и повдигащо рамо. Хидравличната помпа се използва за повдигане на повдигащото рамо, което след това повдига автомобила от земята. Подовите крикове са проектирани да повдигат тежки товари и имат голям капацитет на тегло.

Стойки за крик: Стойките за крик се използват заедно с подов крик, за да осигурят допълнителна опора на повдигнато превозно средство. Те са регулируеми стойки, които могат да бъдат настроени на определена височина и се използват за поддържане на теглото на превозното средство, докато се работи върху него. Стойките за крикове са от съществено значение за безопасността и винаги трябва да се използват при повдигане на превозно средство.

Зарядно устройство за батерии: Зарядно устройство за батерии се използва за зареждане на батерията на автомобил. Това е устройство, което преобразува променлив ток в постоянен ток, който след това се използва за зареждане на батерията. Зарядните устройства за батерии се предлагат в различни размери и капацитет и могат да се използват за различни видове батерии, включително оловно-киселинни и литиево-йонни.

Покривало за кола: Покривалото за кола се използва за защита на автомобила от елементи като слънце, дъжд и сняг. Изработен е от издръжлив материал, като полиестер или найлон, и е проектиран да приляга плътно върху автомобила. Покривалата за автомобили са от съществено значение за поддържането на превозното средство чисто и за защитата му от щети, причинени от излагане на атмосферни влияния.

Подпори за колела: Подложките за колела се използват за предотвратяване на търкаляне или движение на превозно средство, когато е паркирано или повдигнато. Те обикновено са изработени от гума или пластмаса и се поставят зад колелата на превозното средство, за да предотвратят търкалянето му. Подложките за колела са от съществено значение за безопасността и винаги трябва да се използват при повдигане на превозно средство.

В обобщение, автомобилните инструменти и аксесоари са от съществено значение за всеки, който иска да работи върху своя автомобил. Тези инструменти и аксесоари са специално проектирани за работа с автомобили и улесняват механиците и ентусиастите при извършването на ремонти и поддръжка. От комплекти гаечни ключове до капаци за автомобили, има разнообразие от инструменти и аксесоари, които да отговорят на нуждите на всеки автомобилен проект.

Защо да купите от Ташев-Галвинг ООД ?

Ние предлагаме голям избор от изброените инструменти и аксесоари на изгодни цени налични, както във физическия ни магазин, така и в нашия Online магазин. При закупуване на по-големи количества предлагаме атрактивни отстъпки. Доставяме до всяка точка в България.