За нас

История
Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др., с търговска площ 1000 m2.
През 1997 г. изгражда още три складови бази за строителни материали върху площ 7000 m2
През 1999 г. фирмата открива сервиз и магазин в Ямбол с обща площ 100 m2.
През 2009 г. създава складова и логистична база с обща площ 500 m2.
През 2011 г. “Ташев-Галвинг” ООД получава сертификат по стандарта ISO 9001:2008 за успешно внедрена и прилагана система за управление на качеството, съгласно изискванията по EN ISO 9001:2008.
През 2013 г. в Ямбол открива шоурум, а складовата и логистичната база са значително разширени. Общата площ става 1000 m2.
През 2014 г. в София фирмата открива нова търговска сграда, разположена на две нива с обща площ 1000 m2.
asset - about_new3
“Ташев-Галвинг” ООД днес
Днес магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н. Търговският комплекс в София разполага и с арматурен двор за изработване на армировката на стоманобетонни конструкции по проект, за разкрояване на метални профили и листове ламарина.
“Ташев-Галвинг” ООД има над 170 служителя, редовно провежда семинари и демонстрации, практически и търговски обучения за повишаване на професионалната квалификация на екипа си. Два пъти годишно фирмата организира и партньорски срещи, на които дава възможност на над 300-те дистрибутора от цялата страна, с които работи, да се запознаят с най-новите продукти на пазара, представени от самите производители. Тези срещи и персоналното общуване с партньорите заздравяват съвместната работа и помагат за бързото решаване на евентуално възникнали проблеми. Така “Ташев-Галвинг” ООД затвърждава позицията си на точен, надежден и лоялен партньор в бизнеса.
Гаранция за безупречното обслужване на клиентите, постоянно повишаващия се стандарт на работа и ефикасното поддържане на внедрената система за управление на качеството е сертификатът по стандарта ISO 9001:2008, който “Ташев-Галвинг” ООД получава през 2011 г. След отмяната на стандарта ISO 9001:2008, системата за управление на кочеството бе приведена в съответствие със стандарт ISO 9001:2015. Ташев-Галвинг ООД получи сертификат по стандарт ISO 9001:2015 през 2018 г.
Така през годините фирмата извоюва своето стабилно място на пазара като официален представител, директен вносител и дистрибутор на над 80 търговски марки – машини и инструменти на водещи производители, строителни материали и техника, градинска техника, изолационни материали, ръчни инструменти, електроинструменти, дървообработващи машини и инструменти, строителни инструменти и материали, гаражно оборудване, крепежни елементи, заключващи системи, осветление, метали, ВиК и още, и още.
asset - about_new4
Високо качество, добро обслужване, надеждно партньорство – това е нашето мото
Още от създаването си “Ташев-Галвинг” ООД фокусира всичките си ресурси и усилия върху комплексното обслужване на клиента – от професионалното консултиране за покупката на даден продукт, през избора на подходящия консуматив, до качественото гаранционно и извънгаранционно поддържане на техниката, която продава. За нас персоналният контакт и професионалното отношение са от изключителна важност. Стремим се да се поставим на мястото на клиента, да разберем неговите нужди и да му предоставим необходимите бързи и качествени решения според специфичните му нужди. Индивидуалният ни подход към партньори и клиенти ни прави все по-успешни и полезни, запазва извоюваното ни доверие и съхранява името ни като надежден и лоялен партньор. Стилът ни е да поддържаме голямо многообразие от стоки и ниски цени, да имаме висока продуктивност и да осигуряваме бърза доставка на закупените машини и материали. За улеснение на клиентите сме изградили функционален, съвременен и непрекъснато обновяващ се електронен магазин с много възможности за улесняване на търсенето, избора, поръчката и доставката на желаните стоки.
asset - about_new2

Сервиз
“Ташев-Галвинг” ООД разполага с модерна сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване на стоките, които продава. Тя е оборудвана с цялата необходима съвременна техника, резервни части и консумативи. Сервизните ни специалисти са висококвалифицирани, преминали са през множество теоретични и практически обучения у нас и в чужбина. Доказателство за безупречната работа на нашия сервиз е признанието от фирма DeWALT, която през 2015 г., след извършен одит, ни връчи приза “Сервиз на Източна Европа” за 2014 г. Само година по-късно DeWALT ни присъди още едно изключително високо отличие, което се дава само на една компания за всяка страна – 5-Star-Service. Някои от търговските марки, които сервизираме са: Steinel, Collomix, DeWALT, Makita, Bosch, Stihl, Viking, Festool, Protool, Rems, City Pumps, Deca, Scheppach, Diatec, Maktec, Tecnomec, GIS, Спарки Елтос, М3Т Извор и много други.
asset - about_new1