Помпи

Помпи

Помпите за вода са едно съществено улеснение в бита, промишлеността и селското стопанство, което намира приложение в многообразни области и за различни цели. При всички положения работата, която помпата извършва, винаги е с голяма значимост, затова е важно тя да бъде подбрана, така че да отговори на съответните нужди и на изискванията за високо качество.

Не е нужно да търсите повече от къде да закупите качествена помпа за вода - в нашия асортимент ще откриете модели от всеки търсен тип с предпочитаните характеристики за пълно потребителско удовлетворение.

Разгледайте колекцията ни от помпи за вода с първокласно качество и се възползвайте от възможността за бърза и лесна онлайн покупка чрез поръчка на tashev-galving.com Ние ще се погрижим артикулът да пристигне при вас в кратки срокове, а освен това осигуряваме необходимото сервизно обслужване, при появата на проблеми в гаранционните рамки.

Какви видове помпи за вода може да закупите от нас

Тъй като това е уред, който има множество приложения, тук се стремим да покрием всяко едно от тях, осигурявайки на нашите потребители висококласни предложения за винаги успешен избор. Разнообразието в тази насока е повече от голямо, но нека да обобщим накратко какви видове помпи за вода може да откриете тук.

Според източника на енергия за задвижване, в магазините ни ще откриете 4 типа водни помпи: акумулаторни, бензинови, електрически и механични или ръчни и пневматични помпи. Всеки от изброените видове има своите предимства и конкретна сфера на приложение, в която осигурява оптимална производителност.

Според типа течност, за която са предназначени, помпите тук условно може да разделим на помпи за вода, помпи за горива, за електролити и за масла.

При търсене на водна помпа е важно да имате избор, според вида на водата, която ще бъде изпомпвана и нейната замърсеност. Затова в асортимента ни включваме както помпи за чиста вода, така и помпи за дъждовна вода, езерни помпи, помпи за кладенци, помпи за леко замърсена вода, помпи за мръсна вода, водни помпи за отпадни и канализационни води.

Според начина на засмукване на водата и мястото, на което се полага помпата, може да споменем още няколко вида помпи - потопяеми помпи за вода, самозасмукващи помпи, центробежни помпи и вакуумни помпи.

По отношение на конкретното приложение можем да предложим помпи за повишаване на налягането, помпи за дълбоки водоеми и кладенци, сондажни помпи, циркулационни помпи за парно, филтърни помпи, помпи за поливане, помпи за източване (дренажни) и още много други.

Оборудвайте се и с необходимите принадлежности за помпи и хидрофори

Хидрофорът е друга важна машина за изпомпване, която може да закупите от нас. В работата на хидрофорната система е включена главна хидрофорна уредба, представляваща херметично уплътнен съд. Той е изработен от метал, за който е характерна изключителната издръжливост към по-високо налягане. Именно с негова помощ се постига по-постоянно водно налягане.

Друг характерен елемент тук е пресостатът - устройство, с помощта на което се управлява и наблюдава водното налягане. В магазините ни ще откриете както класически уредби хидрофорни с цилиндричен съд, така и по-съвременни модели хидрофорни уредби с електронен пресостат и с инверторен регулатор на налягане.

Какво друго може да откриете в тази продуктова категория?

Двигатели за помпи - варелни или сондажни, помпени части за сондажни помпи, поплавъци, пресостати, приставки, консумативи, смукатели, разширителни съдове за хидрофор или отоплителна система, табла за управление на помпи и др.

В продуктовата група поместваме и разнообразие от други най-необходими аксесоари за помпи за вода като релета, разходомери, петорници, тройници, сензори за ниво и предфилтри.

Ако търсите мощна помпа за вода или качествен поплавък за водна помпа, сте попаднали на точното място, тъй като тук можем да предложим множество такива и то на доста изгодна цена.

За какво да внимавате при търсенето на помпа за вода или хидрофор

Няколко са основните характеристики, които трябва да занимават съзнанието ви при подбора на правилната машина за изпомпване. Тук включваме дебитът, напорът, дълбочината на изпомпване, присъединителния размер, мощността, резервоарния капацитет, двигателния работен обем и други подобни.

Имайте предвид, че не всеки вид помпа за вода може да притежава такива характеристики и това зависи главно от конкретното ? приложение (така е например при циркулационните помпи за парно).

Дебитът е един от най-ключовите фактори при избора на подходящата водна помпа. Той е величината, която служи за означаване на бързината на изпомпване на течността и доставянето на изпомпеното количество до крайната точка.

Tashev-Galving - качествените стоки на един клик разстояние

Благодарение на дългогодишния ни опит в търговията със строителни материали и стоки за градината, дома и промишлеността, продължаваме да снабдяваме българските потребители с всичко необходимо от най-добро качество при оптимално съотношение с предложената цена.

Водени сме от мисията да доставяме качество до всеки български дом и да снабдим със сигурни специализирани машини, професионални инструменти и всякакви резервни части експертите в индустрията. Правим го с помощта на доверените ни доставчици на оригинални стоки с първокласни характеристики, произведени от водещи марки в областта.

Не се колебайте да станете част от редицата доволни клиенти на нашия магазин, заплатили точно за това, което получават.