Доставка на поръчки

Доставка на продукти от tashev-galving.com се извършва на територията на цялата страна с куриерските фирми Econt и Speedy до офис на куриера или до вратата на посочения от получателя адрес. За целта получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на tashev-galving.com. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.


Безплатна доставка се извъшва за поръчки, които нямат извънгабритни артикули и стойността е над 60 лв. Цената на доставката на всички останали стоки, предлагани от tashev-galving.com на стойност под 60 лв. (с ДДС) ще е 5,00 лв. до офис на Econt или Speedy и 5,00лв. до избран адрес със Speedy. Цената на доставката, когато има такава, ще е видна след като желания продукт(-и) се поставят в количката и след указването на адрес на доставка.


Можете да изберете датата на доставка – това трябва изрично да бъде упоменато при попълване на данните за доставката в поле „Забележка“.


Кога ще пристигне при мен пратката?
Ако заявката е направена до 12.30 ч. стоката ще бъде при Вас на следващия ден. Ако е след 12.30 ч. може да получите стоката на следващия или по-следващия в зависимост от натрупаните заявки за изпълнение.
На посочения от Вас Email ще получите линк с номер на товарителницата, което Ви дава възможност да проследите пратката в сайта на съответния куриер.