Връщане на продукт

Считано от датата на получаване на закупена от онлайн магазина ни стока, имате право да я върнете в 14 дневен срок. За целта трябва да ни уведомите на имейл [email protected] или на телефони: 0 700 45 45 4 или 0899908615.

Изпратете артикула/ите на адреса от който сте го/ги получили (гр. София, бул. Климент Охридски 68 или гр. Ямбол, ул.Ямболен 18 – ще видите информацията от товарителницата на куриера), по куриер който е удобен за Вас, като разходите за куриерската услуга трябва да бъдат за Ваша сметка. В пратката трябва да бъде приложено копие от документа за покупка (стокова разписка или фактура, както и копие от касовия бон).

Стоката, която връщате трябва да е в оригиналната си опаковка и да бъде в състоянието, в което сте я получили. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от употреба.

В случай, че закупеният артикул е бил в промо пакет, трябва да върнете всичко, което сте получили (артикула + подаръка, който е бил към промо пакета).

След като получим продукта ще бъде прегледан (ако е необходимо и от сервизните ни техници) и ако отговаря на условията за връщане, заплатената от Вас сума ще Ви бъде върната.

За да възстановим сумата за закупената стоката трябва да изпратите на имейла следната информация:

  • Три имена
  • Телефонен номер за връзка
  • IBAN номер на Вашата банкова сметка

В срок от 5 работни дни ще получите заплатената сума.

Артикули, които не подлежат на връщане – тези, които са изработени по поръчка на клиента или съобразно неговите индивидуални изисквания, както и артикули с променен фабричен вид. Това включва артикули, които се продават на линеен метър - кабели, въжета, маркучи и др.