Сервиз от врата до врата

Какво представлява услугата „сервиз от врата до врата” за продуктите с търговска марка STANLEY, DeWALT и Black&Decker?

asset - servizotvrata Сигурно и на вас ви се е случвало точно в деня, който сте решили да отделите, за да занесете повредената машина или ел. инструмент на сервиз, да ви изникне неотложен ангажимент. Или да отлагате това нещо, защото не ви се занимава с майстори и обикаляне по сервизи. Е, добрата новина е, че има кой да направи това вместо вас.

От 01.04.2013 фирма Ташев-Галвинг ООД предлага нова услуга „сервиз от врата до врата“, която е насочена към заети хора, собственици на машини и ел.инструменти, с търговска марка STANLEY, DeWALT и Black&Decker които няма възможност да отделят от свободното си време, за да придвижат повреденият продукт до сервиза.

Какво трябва да направя за да се възползвам от услугата?

 1. Просто се свържете с нас (направете заявка за сервиз) на посочените телефони - 070045454 или 0896715251, или изпратете заявка по e-mail ([email protected]).
 2. При подадена заявка наш служител ще изпрати спедитор на посоченият адрес по възможност в рамките на същия ден, ако обстоятелствата не го позволяват евентуално на следващият ден.
 3. До 24 часа след вземането от спедитора машината е в сервиза на Ташев-Галвинг ООД.
 4. След постъпване в сервиза до 48 часа машината е сервизирана и е готова за предаване на спедитор обратно на клиента.
 5. До 24 часа след вземането от спедитора машината е при клиента.

Какво струва услугата?

Когато машината или ел.инструмента е в гаранция клиента не заплаща нищо (с изключения на случай когато в сервизираната машина сe подменят детайли или консумативи, които не се покриват от гаранционните условия на производителя, тогава клиента следва да заплати стойността на труда и вложените части ). ВАЖНО!!!! За да се приеме и ремонтира инструмента в съответствие с гаранционните условия на производителя е необходимо да бъде окомплектован при вземане от спедитора с всички необходими документи показващи това (гаранционна карта и документ за покупка), в противен случай инструмента се третира като извън гаранционен !!!

В случай че машината или ел.инструмента е извън гаранционен клиента следва да заплати стойността на ремонта, стойността на резервните части и транспортните разходи в двете посоки.

Кои са предимствата за клиентите?

На първо място, клиентите ни пестят време, което е най-ценното. Пестят нерви, защото не обикалят сервизите и не търсят резервни части, което е наш ангажимент. Пестят пари и имат възможност да получат оборотна машина или ел. инструмент на преференциална цена, ако ремонтът продължи по-дълго време. Много голямо предимство за тях е, че печелят много по-добро и качествено обслужване от нас, благодарение на това че ние сме оторизиран представителен сервиз за продуктите с търговски марки STANLEY, DeWALT и Black&Decker за територията на република България.

Какво означава, че клиента има възможност да получи оборотна машина или ел. инструмент на преференциална цена, ако ремонтът продължи по-дълго време?

Кога и как мога да получа оборотна машина?
Когато машината или ел.инструмента е в гаранционен период Ви може да получите оборотна машина естествено при желание от ваша страна при следните условия:

 1. Ако не можем да извършим ремонта на вашата машина или ел.инструмент за упоменатият срок от 96 часа от момента на предаване на машината на спедитора.
 2. Ние ви уведомяваме за невъзможността за извършване на сервиза в гарантираният от нас срок и Ви предлагаме оборотна машина, която ще може да ползвате по време на престоя на вашата машина в сервиза без да заплащате наем за предоставената оборотна машина (заплаща се единствено стойността на доставката на машината в двете посоки при получаване и връщане от спедитора), просто трябва да го заявите.
 3. След като сте заявили оборотна машина до 48 часа тя е при вас с приемо-предавателен протокол, който се разписва от вас за периода в който ще ползвате оборотната машина.
 4. Когато вашата машина или ел.инструмент е сервизирана ви се изпраща и спедитора предавайки сервизираната машина взема и оборотната машина, ако не е върната предварително от вас.

Когато машината или ел.инструмента е в извън гаранционен период Ви може да получите оборотна машина естествено при желание от ваша страна при следните условия:

 1. Ако не можем да извършим ремонта на вашата машина или ел.инструмент за упоменатият срок от 96 часа от момента на предаване на машината на спедитора.
 2. Ние ви уведомяваме за невъзможността за извършване на сервиза в гарантираният от нас срок и Ви предлагаме оборотна машина, която ще може да ползвате по време на престоя на вашата машина в сервиза на преференциална цена под наем(заплаща се наема на машината* за периода на ползване и стойността на доставката на машината в двете посоки при получаване и връщане от спедитора), просто трябва да го заявите.
 3. След като сте заявили оборотна машина до 48 часа тя е при вас с приемо-предавателен протокол, който се разписва от вас за периода в който ще ползвате оборотната машина, и фактура която се плаща на спедитора за наемането на оборотната машина.
 4. Когато вашата машина или ел.инструмент е сервизирана ви се изпраща и спедитора предавайки сервизираната машина взема и оборотната машина, ако не е върната предварително от вас.

Забележка *: При нужда от оборотна машина, която се предоставя под наем за извън гаранционните случай на ремонти се ползва следната преференция цената се формира на база нормалната цена под наем за 24 часа на съответният инструмент, която е публикуване на сайта ни Машини под наем с 50% търговска отстъпка, ако вашият инструмент не присъства в ценовата ни листа, то наш оператор ще се свърже с вас и ще Ви уведоми за стойността на наема.