За клиента

Уважаеми клиенти,
Добре дошли в новата версия на сайта на Ташев-Галвинг ООД! Тук може не само да разглеждате и пазарувате, но и да участвате в разработката на всички останали функционалности. Ако ви е необходимо нещо повече, старият сайт все още е достъпен и може да работите през него ТУК.

Тази нова онлайн версия на нашия магазин все още не е напълно готова, но скоро ще я довършим всички заедно. Разчитаме на вашата помощ с мнения, препоръки, съвети, желания за нови функционалности и т.н. За всичко това можете да пишете ТУК, като за да има обратна връзка, е необходимо да посочите е-mail или телефонен номер, чрез които можем да ви отговорим. Ако вече сте се регистрирали на сайта, тогава е безпроблемно. Предимствата, които ви носи регистрацията, са:
– При натрупан оборот, който без регистрация няма как да бъде установен, получавате отстъпка.
– Виждате пълната история на вашите поръчки.
– Получавате допълнителна информация на имейла си относно предстоящи промени на цени, доставчици, функционалности и др., естествено, ако потвърдите желанието си за това.

В новата версия на сайта търсенето на продукти, подобно на старата версия, е значително подобрено, и става по три начина:
– През меню Категории.
– През лентата за търсене, където може да се търси по ключова дума, артикулен номер, баркод, модел и производител.
– През меню Марка, където чрез кликване върху името на фирмата, се визуализират всички артикули на тази фирма, присъстващи в складовата ни програма. Тук е място да споменем, че ще скоро ще започнем да предлагаме и допълнително разширено търсене чрез каталозите на фирмите, които представляваме у нас.

Отворени сме за всички ваши мнения, идеи и препоръки за подобрения, които очакваме да изпращате от тази секция.

Приятно сърфиране в новия сайт на Ташев-Галвинг ООД!

В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 968