Как да поръчам

Избор на продукт

Намирайки желания от Вас продукт или продукти из голямото разнообразие от стоки които предлагаме и желаете да ги поръчате, е необходимо да ги добавите в кошницата чрез натискане на бутон "Купи".

Кошница

Когато решите, че сте приключили с Вашия избор, трябва да отидете в „Кошница“, която се намира в горен десен ъгъл на екрана. Тя показва броя на заявените от Вас продукти и общата стойност на артикулите в нея.

Продукти в кошницата

В „Кошница“ имате възможност да направите корекции на желаното количество на всеки продукт, да изтриете продукт или да изчистите всички продукти добавени в „Кошница“. За да пристъпите към поръчка, изберете бутон „Поръчай“

Общи условия

В тази стъпка трябва да се запознаете с общите условия на фирмата. Натиснете бутон „Напред“, за да пристъпите към следващата стъпка.

Параметри

В стъпка Параметри трябва да изберете най-удобния за Вас метод на плащане и желания от Вас метод на доставка (избирате опцията “друга“ когато в поръчката имате извънгабаритен артикул или желаете доставка с наш транспорт.След завършване на поръчката с този метод на доставка наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение.)

Фактура

Ако желаете да Ви бъде издадена фактура трява да активирате „Издаване на фактура“. Попълнете необходимите данни на фирма или частно лице – ако е фирма ЕИК, а за частно лице ЕГН.

Доизпълнение на поръчката

Ако в процеса на избор сте заявили артикули, които не са налични на склад, но искате да ги получите, активирайте „Доизпълнение на поръчката“. След обработка на поръчката ще се свържем с Вас да Ви уведомим кога ще възможно да се доставят.

Плащане и доставка

В тази стъпка трябва да попълните необходимата информация за доставка на Вашата поръчка - населено място, адрес, име и фамилия, телефон и e-mail за информация по заявката.

Забележка

Всякакви уточнения по заявката може да опишете в полето „Забележка“. За да прегледате цялата заявка, кликнете „Напред“.

Завършване на поръчката

В тази стъпка обобщаваме цялата информация за Вашата поръчка, вкл. цената на транспорта. За да завършите поръчката изберете „Приключване“.

Приета поръчка

След приключване ще получавате съобщение съдържащо номера на вашата поръчка. Когато я получим и обработим ще получите e-mail с потвърждение.