Как да поръчам

Избор на продукт

Намирайки желания от Вас продукт или продукти из голямото разнообразие от стоки които предлагаме и желаете да поръчате, е необходимо да добавите продукт/и в кошницата чрез натискане на бутон "Купи".

Кошница

Когато решите, че сте приключили с Вашия избор, трябва да отидете в „Кошница“, която се намира в горната част на екрана. Тя показва броя на заявените от Вас продукти и общата стойност на артикулите в нея.

Продукти в кошницата

В стъпка „Оформяне“ имате възможност да направите корекции на желаното количество на всеки продукт, да изтриете продукт, да използвате ваучер за покупка или да изчистите всички продукти добавени в „Кошница“. За да пристъпите към поръчка, отбележете вашето съгласие с общите условия на сайта и информация за лични данни, след което изберете бутон „Напред“

Метод на доставка

В стъпка „Доставка“ трябва да изберете най-удобния за Вас метод на доставка (избирате опция “друга“ когато в поръчката имате извънгабаритен артикул или желаете доставка с наш транспорт).След завършване на поръчката с този метод на доставка наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение.)

Доизпълнение на поръчката

Ако в процеса на избор сте заявили артикули, които не са налични на склад, но искате да ги получите, активирайте „Доизпълнение на поръчката“. След обработка на поръчката ще се свържем с Вас да Ви уведомим кога ще е възможно да се доставят.

Адрес за доставка

В зависимост от избрания метод на доставка е необходимо да въведете адрес на който да изпратим поръчката или да изберете офис на куриер в който да получите поръчаните от Вас артикули. За да пристъпите към следваща стъпка Плащане изберете бутон „Напред“

Метод на плащане

В стъпка „Плащане“ трябва да изберете желаният от Вас метод на плащане.

Фактура

Ако желаете да Ви бъде издадена фактура трява да активирате „Издаване на фактура“. Попълнете необходимите данни за фирма или частно лице.

Забележка

Всякакви уточнения по заявката може да опишете в полето „Забележка“. За да прегледате цялата поръчка, кликнете „Напред“.

Завършване на поръчката

В стъпка „Преглед“ обобщаваме цялата информация за Вашата поръчка, вкл. цената на транспорта. За да завършите поръчката изберете „Приключване“.

Приета поръчка

След приключване ще видите номера на вашата поръчка.Когато обработим вашата поръчка ще изпратим e-mail с потвърждение.