Да Знаеш Как - Инструменти

Видове бъркалки за строителни смеси

Изборът на правилната бъркалка за различните смеси осигурява по-кратко време за разбъркване, смес без бучки и по-лесна работа на майстора.

Целта на смесването е да се получи напълно еднородна смес по най-лесния и най-бърз начин. Но различните смеси – сухи или течни, съдържат различни съставки и се държат по много различен начин при бъркане.

Затова ...

Потапящ циркуляр HITACHI

Първо, с потапящия се циркуляр, който взехме под наем от Ташев Галвинг, ще скроим детайлите за краката на малката масичка.
Циркулярът е машина, с която се реже основно дървесен материал. Пернишките винкели се режат с друг инструмент, не с ...

Шаблон за пробиване под ъгъл

Основният играч в този комплект е този шаблон на Wolfcraft, който има три скали, които определят как и къде да се дупчи с приложеното свредло.
В основата на всичко е дебелината на детайла, който ще дупчим. С този шаблон за пробиване под ъгъл правим отвори в дървените детайли и чрез винтове свързваме детайлите без видими сглобки.
Шаблонът за свързване ...

Инструменти HITACHI - HiKOKI

Инж. Стефан Стефанов, мениджър продажби в Ташев-Галвинг, ще ни разкаже за електрическите инструменти с марката HITACHI, чието ново име е HiKOKI. 
Hitachi Koki произвежда много видове инструменти, включително резачки, тренировки, дървообработващи ...

Инструменти под наем от Ташев-Галвинг

Наемането на качествени инструменти е добро решение, когато нямате постоянна нужда от конкретната машина.
Ташев-Галвинг предлагат голям набор от машини под наем. От професионални къртачи до машини с водно рязане на ...

Бъркалки и миксери Collomix

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на големи обекти. Collomix е марка, която е тясно профилирана в производството на бъркалки и миксери за ...

Да Знаеш Как - Wolfcraft

Шаблон за пробиване под ъгъл

Основният играч в този комплект е този шаблон на Wolfcraft, който има три скали, които определят как и къде да се дупчи с приложеното свредло.
В основата на всичко е дебелината на детайла, който ще дупчим. С този шаблон за пробиване под ъгъл правим отвори в дървените детайли и чрез винтове свързваме детайлите без видими сглобки.
Шаблонът за свързване ...

Монтаж на врата

Ще монтираме вратата като използваме комплект за монтаж на врати на Wolfcraft.
Комплектът за монтаж на врата се състои от 2 вида стеги, които се захващат към касата и улесняват фиксирането и нивелирането на вратата.
След това се използва слабораздувна монтажна пяна за монтаж на ...

Премахване на мухлясал силикон от мивка

Сега ще ви покажа как да отстраните мухлясалия силикон от мивката в банята със специалния инструмент за премахване на силикон на Wolfcraft. Санитарните силикон и съдържат в себе си антибактериални съставки, но с течение на времето тяхното действие отслабва. Всъщност не мухлясва самият силикон, а микроорганизмите се образуват около него и в малки шупли, в които са намерили ...

Да Знаеш Как - Предавания

Монтиране на мивката, силикон, видове бъркалки за строителни смеси

Заедно ще преминаваме през необятните дебри и неволи на домашния майстор. Дори не подозирате колко можете да си улесните работата, ако знаете как се прави.

Тези, които все още не знаят, ще научат как да работят с различните машини и инструменти, кои са най-подходящите материали, как се правят на пръв поглед трудните неща. А тези, които знаят, ще качим на следващото ...

Монтиране на сифон и смесител, трикове при боядисване и отсичане на боя

Днес продължаваме със сифона, защото какво е мивка без сифон.  Сифонът има две основни функции – да предотвратява запушването на тръбите, като задържа хранителни отпадъци, а водата, която образува водна тапа в тялото на сифона, не позволява на неприятните канални миризми и опасни газове да се разпространяват вътре в ...

Сглобяване на малката масичка и ремонт на счупена плочка

Днес ще ви покажем как да си направите малка дървена масичка без видими сглобки. Ще използваме специален шаблон да пробием отвори за винтовете под ъгъл.
След това ще видите как да смените счупената или спукана плочка в банята, без да нараните здравите ...

Инструменти и свредла за пробиване на отвори в различни материали, монтаж на огледала

Днес ще си говорим за електрическите инструменти за пробиване на отвори и свредлата, които трябва да се използват за работа с различни материали. Ще ви покажем как да пробивате дърво с различни свредла и специализирани фрези. Ще научите тънкостите за пробиване на метал. А за правенето на отвори в зидария и бетон ще използваме перфоратор и свредла с SDS захват.
След това ...

Монтиране на интериорни врати, видове лепенки, премахване на силикон

Какво ще кажете да се справите сами дори и с монтажа на интериорните врати? И както е казал Mечо Pух, колкото повече толкова повече. Искам да кажа, че колкото повече врати си монтирате сами, толкова по-бързо ще стане и по-евтино ще ви излезе.  Бях ви обещал да ви покажа и различното приложение за различните хартиени ленти. Звучи просто, но сами ще се убедите колко важно е да ...

Как се работи с ъглошлайф, използване на химически анкер, монтаж на аксесоари

Ще ви покажа основните правила и начини на работа с ъглошлайфа или така наречения флекс. Ще разкажа за различните размери машини, дискове и тяхното приложение.
След това ще видите как се използва химическия анкер за окачване на товари до тон и половина. После ще монтираме аксесоарите в банята - дозатор за сапун и чаша за ...

Всичко за прободния трион, монтаж на первази, нивелиране на плочки

Днес ще обърнем по-голямо внимание на инструмента, наречен прободен трион, популярен и като зеге.

Всъщност за начало на прободния трион се смята 1946 година, когато швейцаркият инженер Алберт Кауфман, заменя иглата на шевната машина на жена си с тънко назъбено острие. А вместо плат, той подложил тънка дъсчица. Разбира се, за да стигне до днешния си вид, прободният ...

Рязане и пробиване на плочки, сензори за движение и присъствие

Днес в предаването ще ви покажем няколко начина на рязане и пробиване на керамични плочки. Тези две операции зависят както от използваните машини и инструменти, така и от уменията на този, който се е заел с задачата. И ако не знаеш как, със сигурност, броят на счупените плочки ще е по-голям от предвидения.
След това ще навлезем в територията на сензорното управление на ...

Машини за завиване, как да закачим картините

В предаването днес ще говорим за видовете завиващи машини. Ще започнем със стандартния винтоверт и ще допълним със няколко специализирани вида винтоверти. Ще говорим и за ударния винтоверт и какви видове ударни винтоверти има.
След това ще ви покажем как да подредите картините у дома и как и с какво да ги ...

Изработка на малка стълбичка, измерване на нивата при ремонт на апартамент

Днес в предаването ще изработим малка домакинска стълба. Ще използваме оберфреза и прободен трион. С оберфрезата с подходящ фрезер ще направим различните заобляния на детайлите.
След това ще ви покажем как се опраделят нивата на настилките при основен ремонт на апартамент. Какво е един метър от готов под и как се определя. Как да предценим всички настилки в жилището ...

В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 79 597