Помпи потопяеми за електролити

Потопяемите помпи за електролити са агрегати, които могат да работят с различни видове агресивни вещества. Групата на химическите помпи обединява конструктивно различни системи, работещи с течности, химичните свойства на които се различават от водата. Потопяемите помпи за електролити са предназначени за изпомпване на химически агресивни, токсични, отровни, взривоопасни и опасни за човешкото здраве и околната среда течности с различен вискозитет в много отрасли от промишлеността. Изработени са от различни материали и с различна конструкция на агрегата, зависещи от параметрите на веществата, които ще изпомпват.
Помпи потопяеми за електролити - category - 3_4118
Имате добавени 3 продукта за сравнение: 008 BSH 276, 008 BSH 276, 008 BSH 276
Подреди по
Изглед:
Описание: 45.0м3/ч, 35.0м, 1 1/4"
Марка: Flux
Статус: до изчерпване
Арт.№ 080 FLX 336
Сигурна помпа при работа на сухо, в 4 компактни модификации. Носещите елементи могат да бъдат от типа тръба-колона или носещи пръти. За непрекъснат режи...
2127.44 лв./бр
Подреди по
Изглед:
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
В услуга на клиентите си: 26 г.     Брой продукти в магазина: 80 972