Марки
  •  
  • търсене

Актуално към 2019-03-19 01:54:54

Steinel Sensors PRO DualTech COM1, Сензор ултразвуков за присъствие вътрешен 10 м, 360°, IP20, 2000 W, бял, 007997

Максимално разстояние на покритие: 10х3 м

Мощност, W: 2000 W

Напрежение захранващо: 230 V

Ъгъл на покритие на сензора: 360 °

166.94 лв/бр (с ДДС)
- +
добави в кошницата запитване
Наличност: 3 бр (София:3,Ямбол:0)
Код на артикул: 028 SNL4325
Код на производител: 007997
BarCode: 4007841007997
Марка: Steinel
Гаранция: 5 год.
Статус: на склад

Видео:
Настройка на светлочуствителността: 10 - 1000 lux
Степен на защита: 20 IP
Цвят: бял

Описание на продукта

Висок клас и силата на два сензора. STEINEL DualTech съчетава най-добрите качества на пасивен инфрачервен (PIR) сензор и ултразвуков сензор, което го прави един от най-иновативните и чувствителни 360° детектори за присъствие в света. STEINEL DualTech е конфигуриран за COM1 връзка с интерфейс за включване и изключване на светлината в съответствие с човешкото присъствие и нивото на околната осветеност. Уникален: устройството има 40 kHz ултразвуков сензор, както и пасивен инфрачервен сензор, които осигуряват много по-добра ефективност на откриване. И двете технологии предоставят пълен 360° обхват за откриване върху зона за откриване с размери 6 х 6 m или 36 m?. Пасивна инфрачервена сензорна система е резултат от гениалното съчетание на прецизно балансирана оптична система, собствен софтуер STEINEL и цифрови пиро-сензори. Цифровата технология осигурява оптимална оценка на сигнала, без риск от грешки при превключване. Нивото на околната осветеност се измерва чрез интегриран светодиод, така че светлината се включва, само когато действително е необходимо. Прагът на здрача може да се регулира от 10 до 1000 lux. Но в офиси, конферентни зали и класни стаи предметите често ограничават зоната за откриване на инфрачервените сензори. Това е мястото, където се включва допълнителният ултразвуков сензор, чийто обхват се регулира електронно. Предимство: с ултразвуковия детектор предметите в стаята се откриват надеждно. Вълните обгръщат обектите, но не преминават през тях – нито дори през стените. Това означава, че високо чувствителната двусензорна технология STEINEL DualTechs засича всяко движение в стаята – също и зад отделните обекти. Подобно на всички продукти на STEINEL PROFESSIONAL, DualTech е синоним на максимална прецизност, надеждност и експлоатационен живот. На този продукт даваме 5-годишна функционална гаранция.
Забележка: Обхвата при инфрачервена детекция може значително да намалее с до 60% в зависимост от движението на обекта спрямо сензора.

Видео на продукта


 

Безплатна доставка за цялата страна

За поръчки над 50 лева.

При поръчка он-лайн.
Без някои тежки и извънгабаритни
артикули

Методи за разплащане

Поддържаме следните методи за разплащане при поръчки от електронния магазин:

  • На място в магазините ни
  • По банков път
  • Плащане при доставка (наложен платеж)
  • ePay.bg (карти на Борика)
  • PayPal

плащане и доставка
общи условия на ползване

За Ташев Галвинг ООД

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електро-инструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К и др.
научете повече за нас

Социални мрежи


интернет магазин от creativedesign.bg